Varstvo podatkov

Družba ContiTech Deutschland GmbH obdeluje vaše podatke v okviru uporabe te spletne strani v skladu z ustreznimi zakonskimi predpisi.

1. Splošne informacije

Osebne podatke, ki jih vnesete, bo družba ContiTech Deutschland GmbH obdelala za spodaj navedene namene.

Če je to potrebno za izpolnitev namena, se lahko podatki posredujejo tudi tretjim osebam, povezanim s ContiTech Deutschland GmbH, v smislu (nemškega) Zakona o delniških družbah (§§ 15 in naslednjih) in v skladu z (zavezujočimi pravili družbe | PDF) Continental.

2. Obdelava podatkov

Vaši podatki se obdelujejo izključno na podlagi naslednjih predpisov o varstvu podatkov (pravna podlaga):

Obdelava podatkov
( Namen )
Pravna podlaga Trajanje skladiščenja
Stik / interakcija z družbo Continental
(npr. kontaktni obrazec/polje, klepet itd.)
Art. 6 odst. 1(a) SUVP (privolitev)
Art. 6 odst. 1(b) SUVP (izvajanje pogodbe)
Art. 6 odst. 1(c) SUVP (pravna obveznost)
Vaši podatki bodo obdelani z vašo privolitvijo do preklica, sicer pa bodo izbrisani po končni obdelavi vaše zahteve, če ne obstajajo nasprotne pravne obveznosti shranjevanja. Za dokončno obdelavo štejemo, če je iz okoliščin mogoče sklepati, da je zadevna zadeva dokončno pojasnjena.
 


Za zagotavljanje zgoraj navedene obdelave podatkov posredujemo podatke naslednjim ponudnikom storitev (v nadaljnjem besedilu: ponudnik storitev):

Ponudnik storitev Naslov / lokacija
com&on GmbH Leisewitzstr. 47, 30175 Hannover, Nemčija


Ponudnik storitev bo vaše osebne podatke zbiral in obdeloval v našem imenu (na podlagi ustrezne pogodbe o obdelavi podatkov.

3. Pravice posameznika(-ov), na katerega(-e) se nanašajo osebni podatki

Opozarjamo vas, da imate kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, naslednje pravice v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (SUVP EU):

 • Pravica, da kadar koli prekličete svoje soglasje acc. člena. 7 odst. 3 SUVP EU
 • Pravica do obveščenosti acc. člena. 13 in čl. 14 SUVP EU
 • Pravica posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, do dostopa do podatkov acc. člena. 15 SUVP EU
 • Pravica do popravka po zakonu št. Člen. 16 SUVP EU
 • Pravica do izbrisa acc. Člen. 17 SUVP EU
 • Pravica do omejitve obdelave acc. člena. 18 SUVP EU
 • Pravica do prenosljivosti podatkov acc. člena. 20 SUVP EU
 • Pravica do ugovora kadar koli acc. člena. 21 SUVP EU
 • Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu acc. Člen. 77 SUVP EU

V primeru nujnih razlogov za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali služijo uveljavljanju, izvajanju ali obrambi pravnih zahtevkov, se lahko obdelava osebnih podatkov, potrebna za ta namen, izvede kljub vašemu ugovoru ali zahtevi po izbrisu.

Če imate v zvezi s tem kakršna koli vprašanja, se obrnite na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dataprotection@conti.de

Preklic ali zahteve v zvezi z uveljavljanjem zgoraj navedenih pravic pošljite v pisni obliki ali po elektronski pošti na naslov:
Naslov: ContiTech Deutschland GmbH, Vahrenwalder Straße 9, 30165 Hannover, Nemčija
E-naslov: continental_industry@continental.com

4. Zaščita shranjenih podatkov

Naše podjetje in ponudnik storitev uporabljata tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali dostopom nepooblaščenih oseb. Varnostni ukrepi se nenehno izboljšujejo in prilagajajo v skladu s stanjem tehnike.

Nešifrirane podatke lahko vidijo tretje osebe. Zato opozarjamo, da pri prenosu podatkov prek interneta (npr. pri komuniciranju po nešifrirani elektronski pošti) ni mogoče zagotoviti varnega prenosa. Občutljivih podatkov zato sploh ne smete prenašati ali pa le prek varne povezave (SSL). Status povezave SSL lahko določite tako, da pogledate naslovno vrstico brskalnika ("https").

Piškotki

Ko obiščete našo spletno stran/spletno aplikacijo, se lahko na vašem računalniku shranijo informacije v obliki tako imenovanega piškotka (majhne besedilne datoteke). Tehnično potrebni piškotki se uporabljajo samo za zagotavljanje delovanja spletnega mesta.
Drugi piškotki (npr. v zvezi z uporabo spletnega mesta) se namestijo le na podlagi vašega soglasja (glejte Pregled piškotkov).

Poleg tega lahko sprejemanje piškotkov nastavite tudi v nastavitvah brskalnika. Vendar upoštevajte, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta / spletne aplikacije.

Orodje za upravljanje soglasij: consentmanager

To spletno mesto uporablja orodje za upravljanje soglasij "consentmanager" podjetja consentmanager AB, Håltgelvågen 1b, 72348 Västerås, Švedska.
 
To spletno mesto uporablja "consentmanager" za pridobitev soglasja za obdelavo podatkov in uporabo piškotkov ali primerljivih funkcij. S pomočjo "consentmanagerja" imate možnost podati soglasje za določene funkcije spletnega mesta. S pomočjo "consentmanagerja" lahko podelite ali zavrnete soglasje za vse funkcije ali podate soglasje za posamezne namene ali posamezne funkcije. Nastavitve, ki jih opravite, lahko naknadno tudi spremenite. Namen vključitve "consentmanagerja" je omogočiti uporabnikom spletnega mesta, da se odločajo o zgoraj navedenih elementih, in v okviru nadaljnje uporabe našega spletnega mesta ponuditi možnost spreminjanja že opravljenih nastavitev: Soglasje za piškotke in podatke
 
Z uporabo storitve "consentmanager" consentmanager obdeluje osebne podatke in informacije iz uporabljenih končnih naprav, kot je naslov IP. Poleg tega se lahko obdelani podatki shranijo tudi v vaši napravi. Pravna podlaga za obdelavo je člen. 6, odst. 1 S. 1 lit. c) v povezavi s čl. 6 odst. 3, stavek 1, črka a) v povezavi s čl. 7 odst. 1 Splošne uredbe o varstvu podatkov in podredno s točko f). Z obdelavo podatkov nam consentmanager pomaga (v skladu z GDPR je to odgovorna oseba) izpolniti naše zakonske obveznosti (npr. obveznost predložitve dokazil).
 
Imamo legitimne interese za obdelavo v obliki shranjevanja uporabniških nastavitev in preferenc glede uporabe piškotkov in drugih funkcij. "Consentmanager" hrani vaše podatke, dokler so vaše uporabniške nastavitve aktivne. Po dveh letih od nastavitve vaših uporabniških nastavitev bo soglasje ponovno zahtevano. Izvedene uporabniške nastavitve se nato ponovno shranijo za nadaljnje dveletno obdobje.

Postopku lahko ugovarjate in imate pravico do ugovora zaradi razlogov, ki izhajajo iz vašega položaja. Če želite ugovarjati, pošljite e-pošto na naslov info@consentmanager.net.

Piwik PRO Analytics

To spletno mesto uporablja storitev spletne analize Piwik PRO Analytics der Piwik PRO GmbH, Lina-Bommer-Weg 6, 51149 Köln, Nemčija.

Piwik PRO Analytics uporablja tako imenovane "piškotke". To so besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. V ta namen se na strežniku Piwik PRO Analytics shranijo informacije, ki jih ustvari piškotek, kot so čas, kraj in pogostost vašega obiska naše spletne strani ter vaš IP-naslov o uporabi te spletne strani. Naslov IP je pred shranjevanjem anonimiziran.
Informacije o uporabi tega spletnega mesta, ki jih ustvari piškotek, ne bodo razkrite tretjim osebam.

Piškotki so na našem spletnem mestu nameščeni le na podlagi vašega soglasja. Poleg tega lahko trajno preprečite shranjevanje piškotkov tako, da ustrezno prilagodite programsko opremo brskalnika, vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta.

Za več informacij o storitvi Piwik PRO si oglejte Pravilnik o zasebnosti: https://piwik.pro/privacy-policy

Sistem za upravljanje oznak: GTM - Google Tag Manager

To spletno mesto uporablja Google Tag Manager družbe Google Ireland Ltd (ponudnika storitve), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska in Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA.

Google Tag Manager je sistem za upravljanje oznak, ki se lahko uporablja za vključevanje nizov kod v spletna mesta, upravljanje in nadzor piškotkov, pikslov za pretvorbo ali kod za sledenje iz programov, kot je Google Analytics. Google Tag Manager je organizacijska storitev in sam obdeluje podatke le za tehnično potrebne namene. Google Tag Manager skrbi za nalaganje drugih komponent, ki lahko po drugi strani zbirajo podatke. Google Tag Manager do teh podatkov nima dostopa.

Podatki, zbrani s programom Google Tag Manager: Google Tag Manager zbira določene zbirne podatke o sprožitvi oznak, da bi lahko spremljal stabilnost, zmogljivost in kakovost namestitve sistema ter pridobil podatke za diagnostične namene. Ti podatki ne vključujejo naslovov IP ali ID-jev meritev, ki so povezani z določenim posameznikom. Za razliko od podatkov v standardnih dnevnikih zahtevkov HTTP, ki so vsi izbrisani v 14 dneh po prejemu, in zgoraj opisanih diagnostičnih podatkov Google Tag Manager ne zbira, shranjuje ali deli podatkov o obiskovalcih lastnosti strank.

Za več informacij o Google Tag Managerju si oglejte Googlov pravilnik o zasebnosti: https://policies.google.com/privacy

Google Tag Manager se trenutno uporablja za nadzor naslednjih storitev in komponent na tem spletnem mestu:

 • Google Analytics - storitev spletne analitike

Google Analytics

To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analize družbe Google LLC ("Google"). Google Analytics uporablja "piškotke", ki so besedilne datoteke, nameščene v vašem računalniku, in pomagajo spletnemu mestu analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta, ki jih ustvari piškotek, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo.

Če je na tem spletnem mestu aktivirana anonimizacija IP, bo Google vaš naslov IP v državah članicah Evropske unije ali drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru predhodno skrajšal. Le v izjemnih primerih bo celoten naslov IP prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Na tem spletnem mestu je aktivna anonimizacija IP. Google bo v imenu upravljavca tega spletnega mesta te podatke uporabil za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih na spletnem mestu in za zagotavljanje nadaljnjih storitev upravljavcu spletnega mesta v zvezi z uporabo spletnega mesta in interneta.

Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje v okviru storitve Google Analytics, ni združen z drugimi Googlovimi podatki. Piškotki so na našem spletnem mestu nameščeni le na podlagi vašega soglasja. Poleg tega lahko trajno preprečite shranjevanje piškotkov tako, da ustrezno prilagodite programsko opremo brskalnika; vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta. Zbiranje podatkov, ki jih ustvari piškotek in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), Googlu in obdelavo teh podatkov s strani Googla lahko preprečite tudi tako, da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Google Zemljevidi

To spletno mesto uporablja "Google Maps", spletno kartografsko storitev, ki jo zagotavlja družba Google LLC ("Google"). Spletna stran: https://cloud.google.com/maps-platform

Če aktivirate in se strinjate z Google Maps z rešitvijo z dvema klikoma (dodatni aktivacijski klik) na ustrezni podstrani, s tem soglašate tudi s prenosom svojih osebnih podatkov v ZDA, ko se uporablja Google Maps. ZDA so nezanesljiva tretja država, v kateri ni ravni varstva podatkov, primerljive s standardi EU. V primeru nekaterih ponudnikov, kot je Google, niso na voljo nobena druga jamstva, ki bi nadomestila to pomanjkljivost. Zato obstaja tveganje, da lahko vladni organi prek prenosa dostopajo do vaših osebnih podatkov, ne da bi vam zagotovili učinkovito pravno varstvo. Če želite uporabljati Google Maps, vaš brskalnik vzpostavi neposredno povezavo z Googlovimi strežniki. Google vsebino zemljevida prenese neposredno v brskalnik in jo vključi v spletno mesto. Shranjevanje podatkov poteka na spletnih strežnikih Google Maps. O tem vas lahko le obvestimo, vendar na to ne moremo vplivati.

Ne poznamo obsega podatkov, ki jih Google zbira na ta način. Obdelani podatki lahko vključujejo zlasti naslove IP in druge metapodatke, vključno s podatki o brskalniku, končni napravi ter datumom in časom obiska našega spletnega mesta, pa tudi vhodne podatke v iskalni poizvedbi za zemljevid.
Vendar pa podatkov o lokaciji ni mogoče zbirati brez privolitve (običajno prek nastavitev v končni napravi).

Google Maps so na to spletno mesto vključeni prek programskega vmesnika "Google Maps API - Maps JavaScript API (V3)" (Application Programming Interface). Po aktivaciji in privolitvi v uporabo Google Maps prek rešitve z dvema klikoma nastavimo piškotek, ki shrani vašo privolitev za izmenjavo podatkov z Google Maps.

Namen in obseg zbiranja podatkov, nadaljnjo obdelavo in uporabo podatkov s strani Googla ter vaše pravice v zvezi s tem in možnosti nastavitev za zaščito zasebnosti so na voljo v Googlovih informacijah o varstvu podatkov: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Qualtrics - Feedback Management

This website uses the feedback management tool "Qualtrics" by Qualtrics LLC, 333 W. River Park Drive, Provo, UT 84604, USA.

This website uses Qualtrics, a customer experience solution to collect feedback from users of the website via surveys to improve our products and services.

Qualtrics does not collect any information on pages where it is not installed, nor does it track or collect information outside your web browser. Qualtrics only collects data if you actively fill out a feedback survey.

If you would like to obtain a copy of your personal data, make a correction, or have it erased, please contact us.
For more information, see Qualtrics Privacy Policy at: https://www.qualtrics.com/privacy-statement/
and Qualtrics Security Policy at: https://www.qualtrics.com/security-statement/
For more information on Qualtrics and GDPR, visit: https://www.qualtrics.com/gdpr/

Notranji okvir (iFrame)

Na tem spletnem mestu je zunanja vsebina integrirana in prikazana prek iFrame na določenih področjih spletnega mesta. Zunanje vsebine tretjih ponudnikov se ne bodo naložile brez vašega predhodnega soglasja.

Nastavitve, ki ste jih opravili, lahko naknadno spremenite tudi sami: Soglasje za piškotke in podatke

Na našem spletnem mestu je vgrajena zunanja vsebina naslednjih ponudnikov tretjih oseb:
 • 3DVISTA - Virtualni ogledi
 • Flipsnack - Založniška platforma
 • Matterport - podatkovna platforma 3D

3DVISTA - Virtualni ogledi

Ta spletna stran ponuja virtualne oglede 3DVISTA ESPAÑA SL, Avenida Fernando de los Ríos 58, 18006 Granada, España.

Virtualni ogledi so integrirani in prikazani prek okvirja iFrame na določenih mestih na spletnem mestu. Med uporabo se lahko vaš IP naslov med drugim posreduje družbi 3DVISTA.

Za več informacij o družbi 3DVISTA obiščite: https://www.3dvista.com/en/privacy_policy

Flipsnack - Založniška platforma

To spletno mesto zagotavlja vsebino z uporabo založniške platforme družbe Flipsnack LLC, 535 Mission St. FL 14, San Francisco, CA 94105 ZDA.

Flipsnack je storitev za grafično vgrajevanje datotek PDF, ustvarjanje spletnih katalogov, njihovo prenašanje, deljenje ali vgrajevanje v spletna mesta. Vsebina je vgrajena in prikazana prek okvira iFrame na določenih območjih na spletnem mestu. V okviru uporabe se lahko družbi Flipsnack med drugim posreduje vaš naslov IP.

Za več informacij o Flipsnacku obiščite: https://www.flipsnack.com/legal-information/privacy-policy.html

Matterport - podatkovna platforma 3D

Na tem spletnem mestu je na voljo 3D vsebina iz podatkovne platforme Matterport, Inc, 352 E. Java Dr., Sunnyvale, CA 94089, ZDA.

Vsebina 3D je integrirana in prikazana prek okvirja iFrame na določenih mestih na spletnem mestu. Med uporabo se lahko vaš IP naslov med drugim posreduje družbi Matterport.

Več informacij o storitvi Matterport najdete na: https://matterport.com/privacy-policy

Deljenje v družabnih omrežjih

Deljenje poteka izključno prek povezav do družabnih omrežij na našem spletnem mestu:
Če z osebnim profilom delite vsebino na našem spletnem mestu, nimamo nadzora nad vsebino in obsegom podatkov, ki jih zbirajo omrežja. V zvezi s tem veljajo pogoji uporabe in pravilnik o zasebnosti zadevnega družbenega omrežja.

Na tem spletnem mestu so povezani profili naših podjetij v naslednjih družabnih omrežjih:

LinkedIn

Informacije o poslovnem omrežju LinkedIn družbe LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, ZDA, (LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irska) so na voljo na spletnem mestu: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

YouTube

Informacije o videoportalu YouTube družbe YouTube, LLC, ki je v lasti družbe Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska (hčerinska družba družb Google LLC in Alphabet Inc.), so na voljo na spletnem mestu: https://policies.google.com/privacy?hl=en


Posodobljeno / Različica: 1. maj 2023

Got questions?

Contact us!